Δήμος Σίφνου: ΕΤ3 Ελλήνων Δρώμενα – «Σίφνος, η ποιητική»


Δελτίο Τύπου | Σίφνος, 21-01-2021

Δήμος Σίφνου

Ελλήνων Δρώμενα: «Σίφνος, η ποιητική»

Θέλουμε να απευθύνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια για τη συναρπαστική παρουσίαση της πλούσιας λαογραφικής και μουσικής παράδοσης της Σίφνου μας  μέσα από το ντοκιμαντέρ «Σίφνος, η ποιητική» που προβλήθηκε στην αξιόλογη εκπομπή της  ΕΤ3 «Ελλήνων Δρώμενα».

Ειδικότερα συγχαίρουμε τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου για την οργάνωση και  τον συντονισμό των συμμετεχόντων, το έμπειρο τηλεοπτικό συνεργείο που ήρθε στο νησί μας για τα γυρίσματα και ιδιαιτέρως τoν ερευνητή και σκηνοθέτη της εκπομπής  κ. Αντώνη Τσάβαλο, τους εξαιρετικούς οργανοπαίκτες μας,  που υπηρετούν και προβάλλουν με περηφάνεια την ιδιαιτερότητά της μουσικής μας, αλλά και όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες μας που με  οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα, αντάξιο της μακραίωνης πολιτιστικής παράδοσης του νησιού μας!

Μιας παράδοσης και μιας σπουδαίας κληρονομιάς που οφείλουμε όλοι μας ενωμένοι να τη σεβαστούμε, να τη διαφυλάξουμε, να την εμπλουτίσουμε και να την κληροδοτήσουμε με τη σειρά μας στις επερχόμενες γενιές!


Η Δήμαρχος Σίφνου

Μαρία Εμμ. Ναδάλη


πηγή άρθρου: Δήμος Σίφνου
Δελτίο Τύπου | www.dimos.sifnos.gr