ΙΟΣ – Δήμος Ιητών: H Ίος στα καλύτερα Ελληνικά νησιά, σύμφωνα με κορυφαίο ταξιδιωτικό Μέσο της Δανίας!


Δελτίο Τύπου | Ίος, 12-02-2021

ΙΟΣ
Δήμος Ιητών

H Ίος στα καλύτερα Ελληνικά νησιά,
σύμφωνα με κορυφαίο ταξιδιωτικό
Μέσο της Δανίας!

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η λίστα με τα προτεινόμενα ποιοτικότερα Ελληνικά νησιά για τους Δανούς ταξιδιώτες που παραθέτει το Vagabond, https://vagabond.info/artikler/europa/grækenland/grækenland-byder-verden-velkommen/ το σημαντικότερο ταξιδιωτικό Μέσο της Δανίας. Το εν λόγω αφιέρωμα δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, που είχε ενημερωθεί εκτενώς για τον προορισμό από τον Δήμο Ιητών.

Σημαντική προσθήκη στη λίστα  είναι η Ίος που θεωρείται νέα μεγάλη είσοδος σύμφωνά με το Μέσο. Ο συντάκτης του αφιερώματος εστιάζει ιδιαίτερα στον ονειρεμένο αυτό τόπο και δηλώνει μαγεμένος από το νησί με τις αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, που έχει εμφανιστεί σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές.

Η προβολή του προορισμού στη Δανία έχει ειδική σημασία, λαμβάνοντας υπόψη  πως η συγκεκριμένη χώρα διαθέτει μία από τις πιο ανθεκτικές οικονομίες της Ευρώπης.

«Η πανδημία δεν θα μας καταβάλλει. Κατορθώσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις  παρά τις αντιξοότητες τις προηγούμενης χρονιάς. Φέτος ετοιμάζουμε δύο σύγχρονες ιστοσελίδες, νέο τουριστικό λογότυπο και θεματικά βίντεο με στόχο να αναδείξουμε όλες τις διαστάσεις του προορισμού. Παράλληλα, με τις κατάλληλες ενέργειες προβολής δηλώνουμε «παρών» σε μεγάλα αφιερώματα σε Μέσα του εξωτερικού», δηλώνει ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας που ευχαριστεί θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας για την ανταπόκριση του στις προσπάθειες ενημέρωσης του Δήμου και τις Επιτροπής Τουρισμού.


ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ