ΤΗΝΟΣ | Δήμος Τήνου: Ο Δήμος Τήνου στο Forum των Νησιωτικών Προορισμών 2021


αναρτ. 15/02/2020 | Ενημέρωση

Δήμος Τήνου

Ο Δήμος Τήνου στο Forum
των Νησιωτικών Προορισμών 2021

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη
για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στον τουρισμό!»

Δυναμική και με ένα τόνο αισιοδοξίας ήταν η παρουσίαση της Τήνου στο forum που διοργάνωσε η ITNNEWS για την προβολή των νησιωτικών προορισμών και της προετοιμασίας τους για τη νέα τουριστική σεζόν.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Ευγενία Αλοιμόνου, δόθηκε έμφαση στα στοιχεία που διαφοροποιούν την Τήνο, καθιστώντας την έναν ελκυστικό προορισμό κατάλληλο για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το αυθεντικό πρόσωπό της μέσα από τις εμπειρίες εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει.

Σε μία εποχή που η πανδημία έχει δημιουργήσει ιδιαίτερες συνθήκες για στο τουριστικό προϊόν, η Τήνος οργανώνονται συστηματικά με τη συνεργασία του Δήμου, των φορέων τουρισμού και των επαγγελματικών ενώσεων για να προσφέρει στους επισκέπτες της προστατευμένες, ποιοτικές και ανέμελες διακοπές.

Το νησί της μαρμαροτεχνίας, όπως τόνισε στην παρουσίαση η κυρία Αλοιμόνου, έχει να επιδείξει ένα σύνολο βιωματικών εμπειριών που συνδυάζουν τις δραστηριότητες και την επαφή με τη φύση με τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα και τις ποιοτικές υπηρεσίες στη διαμονή ενώ κλείνοντας την παρουσίαση επικεντρώθηκε στη χαρακτηριστική τηνιακή φιλοξενία που κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν το σπίτι του.

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την προβολή του νησιού, πρόκειται να εξελιχθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα, με στοχευμένες επαγγελματικές επαφές, συμμετοχή σε διαδικτυακές εκθέσεις, προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση για την Τήνο: