Οι Φίλοι της Τήνου: Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ διοργανώνουμε στα Λουτρά, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου με τίτλο “Μαζί στο Φώς”


Δελτίο Τύπου | 17.05.2022

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ διοργανώνουμε στα Λουτρά, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου με τίτλο “Μαζί στο Φώς”

Το σωματείο οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ που ζήσαμε λόγω της πανδημίας, σας καλεί να βγούμε πάλι “Μαζί στο Φώς”.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ διοργανώνουμε στα Λουτρά, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου με τίτλο “Μαζί στο Φώς”.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια-σταθμοί, αλλά και καινούργιες διασκευές.

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούργια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Μαζί της: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/τζουράς/φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος – Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο, Σπύρος Νίκας – πνευστά  Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads / επιμέλεια ενορχηστρώσεων