ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Δραστηριότητες Πολιτικών
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

 ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΙΣΙΝ

ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ,

  ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ

ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες-συνδρομητές της εφημερίδος μας,

 

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γενικώς,

ωθούν στην αναγκαιότητα στηρίξεως

 του ιστορικού εντύπου μας

που τον Iaνουάριο του 2015

 "κλείνει"τα 65 χρόνια του εισερχόμενον εις το 66ον έτος από Ιδρύσεώς του.

ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΔΕΚΤΗ

ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ…

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

ΣΗΜ. "Κ.Φ.":

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ

ΚΡΙΝΑΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ «ΛΙΝΚΣ» ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥΣ

 ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

 

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ν.Δ.

 

http://www.ivroutsis.gr

http://www.ivroutsis.gr/pPressSocial.asp

http://www.ivroutsis.gr/pKoinDrasi.asp

 

 

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ

 

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

http://syrmalenios.gr

http://syrmalenios.gr/category/press

http://syrmalenios.gr/category/parliament

 

 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

 

 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΑΣΟΚ

τ.ΥΦ/ΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝ.& ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

 

http://www.prigas.gr

http://www.prigas.gr/index.php?p=epikairotita

http://www.prigas.gr/index.php?p=drasi 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Εξελέγη για πρώτη φορά, πρώτος σε ψήφους, Βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007. Εξελέγη Βουλευτής Κυκλάδων στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. Επανεξελέγη πρώτος σε ψήφους απ’ όλους τους συνδυασμούς Βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές του Μαϊου 2012. Διετέλεσε Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων της Ν.Δ. (14/12/2009 – 8/1/2011). Διετέλεσε Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ. (10/1/2011-11/4/2012). Ορίζεται Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, στις 21 Ιουνίου 2012. Μέλος των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 01.06.1963. Κατάγεται

από τη Νάξο και την Αμοργό των Κυκλάδων. Παντρεμένος με τη Δικηγόρο Θεοδώρα Βαγενά, έχει ένα γιο και μια όρη.

Η συνέχεια στο:http://www.ivroutsis.gr/pBiography.asp

 

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ

Εκλέχτηκε βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012. Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών και εργάστηκε στους τομείς των δημοσίων επενδύσεων και της περιφερειακής ανάπτυξης.

Ασχολήθηκε με θέματα δημόσιας διοίκησης, εργατικής πολιτικής και αυτοδιοίκησης. Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται συστηματικά με τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας, των Κυκλάδων αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μήλου. Συμμετέχει στην ανανεωτική αριστερά από τα χρόνια της δικτατορίας και σήμερα είναι μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε εκλεγεί ως περιφερειακός σύμβουλος Ν. Αιγαίου με τους “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό”, ενώ από το 2002 έως το 2010, διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, ως επικεφαλής της Συν-Κυκλαδικής Πρωτοβουλίας και ήταν εκδότης του περιοδικού “Κυκλαδικοί Πλόες”.

O Nίκος Συρμαλένιος γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μήλο.Έχει έναν γιό 27 χρονών. Είναι οικονομολόγος – πολιτικός επιστήμονας, απόφοιτος του πανεπιστημίου της Bologna (Ιταλία).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

Το 1994 εξελέγη Νομάρχης Κυκλάδων στον νέο θεσμό της αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης . Στην ίδια θέση επανεξελέγη και το 1998. Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς Νομαρχιακός Σύμβουλος και κατέλαβε την θέση του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων. Εξελέγη πρώτος σε σταυρούς βουλευτής Κυκλάδων με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2004, 2007 και 2009. Διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1956 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και πολιτικά στις Κυκλάδες από το 1979. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master’s degree) στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νίκαιας της Γαλλίας. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΚΕΠΕ και σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέχρι το 1986, απ’ όπου και παραιτήθηκε για να αναλάβει την θέση του μετακλητού επάρχου στο νεοϊδρυθέν επαρχείο της Άνδρου. Στην συνέχεια ορίστηκε μετακλητός Νομάρχης Χίου για δύο θητείες. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τον Δεκέμβριο του 1974 και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα (Αλέκα) Προυσαλόγλου από την Μύκονο Κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας (Νομικού Τμήματος και Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών).