ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ – ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ Κ.Φ.


αναρτ. 14-04-2019

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ OΜΙΛΩ στην ιστοσελίδα και ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ FACEBOOK μου.

Μετά από μια αγγειίτιδα και την τρίμηνη νοσηλεία μου μέσα στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, αναρρώνω επί δίμηνον με θεραπεία πολλών χαπιών και ταλαιπωρία και ορθοπαιδικής φύσεως…

Το φύλλο υπ’ αριθμ. 725, με το οποίο εισέρχεται το έντυπό μας στο 70ό έτος ιδρύσεως – θα κυκλοφορήση μετά 8μηνη παύση σε λίγες ημέρες!!….. ΘΑ ΓΙΝΗ μεγάλη προσπάθεια αφού: Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω όπως παλαιά, ούτε να οδηγήσω ακόμη. Με δυσκολεύει πολύ –μετά τις κορτιζόνες—, το αριστερό ισχίο στο περπάτημα!!… Το μυαλό ευτυχώς είναι καθαρό, (αξονική, μαγνητική, εγκεφαλογράφημα κλπ.) μετά από εξετάσεις που φάνηκαν οκ. και γι αυτό θα επιχειρήσω -έστω κι έτσι- να εκδώσω το «Κ.Φ». Μόνο που οι πολλές κορτιζόνες μου ωρίμασαν τον καταρράκτη των ματιών και ο ρευματολόγος μου είπε να το ελέγξω σε ένα χρόνο!!!!!!…. (Εγχείρηση το 2020!!) Ο Θεός και η Παναγιά μας, παρά ταύτα γιατί υπάρχουν και χειρότερα, με βοήθησαν, αν και έχω ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να γίνω εντελώς καλά!..

Οι ευχές μου προς όλους τους αναγνώστες μας κυρίως να έχουν
ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, να την σέβονται όσοι την έχουν ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!!


ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝ. ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ