ΤΗΝΟΣ | Δήμος Τήνου: Ορισμός Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου


25 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Τήνου

Ορισμός Εντεταλμένου
Δημοτικού Συμβούλου

Ακολουθεί περιληπτικά η Απόφ. Δημάρχου Τήνου (18/Β/2020)

Ο Δήμαρχος Τήνου αποφασίζει:

α. Ορίζει ως Εντεταλμένο Σύμβουλο, το δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κύριο Ιωάννη Μαρκουΐζο του Γεωργίου, και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες για τον ευπρεπισμό των οικισμών της ενδοχώρας.

β. Επίσης αναθέτει στον παραπάνω ορισθέντα με την παρούσα απόφαση εντεταλμένο σύμβουλο, το δικαίωμα υπογραφής των εγγράφων, αποφάσεων και της εν γένει αλληλογραφίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που του ανατίθενται .

γ. Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των εντεταλμένων Συμβούλων θα γίνεται σε συνεννόηση με το Δήμαρχο και τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους. Σε κάθε περίπτωση τον εκάστοτε απόντα ή κωλυόμενο εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο αναπληρώνει ο Δήμαρχος, ενώ η άσκηση οποιασδήποτε από τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες, προϋποθέτει την κοινοποίηση των σχετικών διοικητικών πράξεων στο γραφείο Δημάρχου.

δ. Αποφάσεις που χαράσσουν τη γενικότερη πολιτική του Δήμου, συντάσσονται σε σχέδιο από τους εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους και φέρουν την τελική υπογραφή του Δημάρχου.

Η παρούσα ισχύει μέχρι 31/08/2021, πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της, χωρίς ο ορισθείς να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.

Ο Δήμαρχος Τήνου

Ιωάννης Σιώτος


Η Απόφ. Δημάρχου Τήνου (18/Β/2020)
– ακολουθεί ολόκληρο το έγγραφο αυτής, σε μορφή “pdf”: