ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ε.Ν.: Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Οίκου Ναύτου στον Άγιο Ανδρέα


παρελήφθ. 14-12-2020 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 09.12.2020

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΣΥΝΤΑΞ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ε.Ν.

Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας
για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις
του Οίκου Ναύτου στον Άγιο Ανδρέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συνταξιούχων Αξιωματικών Ε.Ν. ενώνει την έντονη διαμαρτυρία της με αυτή των Συναδέλφων Ναυτικών Εν-ενεργεία και Συνταξιούχων, για την λεηλασία της ακίνητης περιουσίας των ναυτικών με Τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας σε σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ενέργειας με την οποία παραχωρεί το φιλέτο των ακινήτων που λεηλάτησε από το Ν.Α.Τ. όπως είναι τα 137 στρέμματα των Κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα, στον Δήμο Μαραθώνα χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η βούληση των ιδιοκτητών που είναι οι Έλληνες Ναυτικοί, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Είναι ανάγκη η Κυβέρνηση να αντιληφθεί την λεηλασία που προωθεί και με νέα ρύθμιση να αποδώσει τις Κατασκηνώσεις στα παιδιά των Ναυτικών που είναι ιδιοκτήτες της έκτασης.

Είναι καιρός να υπάρξει μια έμπρακτη απόδειξη αναγνώρισης της προσφοράς των Ναυτικών παλαιών και νέων σε αυτή την έρημη πατρίδα που καλούνται οι Ναυτικοί και τα παιδιά τους να πληρώσουν τα λάθη της Πολιτείας διαχρονικά.


Για το Δ.Σ. Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν.

Ο Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΩΝΑΣ


Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο σε μορφή .pdf: