Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Ενημέρωση σε σχέση με το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας & παράταση εξόφλησης των σχετικών οφειλών.


Δελτίο Τύπου | Σύρος, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης

Ενημέρωση σε σχέση με το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας
& παράταση εξόφλησης των σχετικών οφειλών.

Ενημέρωση σε σχέση με το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας
& παράταση εξόφλησης των σχετικών οφειλών.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι στις 09 Αυγούστου 2022 βεβαιώθηκαν ταμειακά οι χρηματικοί κατάλογοι που αφορούσαν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας για τα έτη 2020 και 2021. Τα σχετικά ειδοποιητήρια προωθούνται σταδιακά προς τα ΕΛ.ΤΑ. προκειμένου οι υπόχρεοι να λάβουν την σχετική ενημέρωση. Η προθεσμία λήξης πληρωμής των ειδοποιητηρίων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Ωστόσο, καθώς ένα μέρος των σχετικών ειδοποιητηρίων δεν αναμένεται να παραληφθεί εγκαίρως από μερίδα πολιτών και προκειμένου να μην παρουσιαστούν φαινόμενα συγχρωτισμού στο ταμείο του Δήμου, η ημερομηνία εξόφλησης παρατείνεται μετά από απόφαση της οικονομικής επιτροπής έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 χωρίς κάποια επιβάρυνση ή άλλη προσαύξηση για τους δημότες.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των δημοτικών οφειλών απομακρυσμένα μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ από οποιαδήποτε τράπεζα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ειδοποιητηρίου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενο μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του αρμόδιου Τμήματος: 2281361024 και 2281361025.


Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης