Εγκαίνια Πυροσβεστικού Σταθμού Μήλου – Δωρεά Οικογένειας Καίτης Κυριακοπούλου







απεστ. 23-09-2021

Εγκαίνια Πυροσβεστικού Σταθμού Μήλου

Δωρεά Οικογένειας Καίτης Κυριακοπούλου

Στις 17 Σεπτεμβρίου η οικογένεια της Καίτης Κυριακοπούλου για να τιμήσει τη μνήμη της, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Σταθμού Πυρόσβεσης και Διάσωσης Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου, “Καίτη Κυριακοπούλου”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, με συμμετοχή περιορισμένου αριθμού καλεσμένων.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ι. Τσακίρης, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν. Συρμαλένιος, η Έπαρχος Μήλου κα Ε. Χωριανοπούλου, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μ. Μικέλης καθώς  και ο  Διευθυντής της Imerys Greece στη Μήλο κ. Γ. Σανούδος. Χαιρετισμό απήθυνε  επίσης ο Πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών κ. Λάζαρος Αλεξόπουλος, ο στενός συνεργάτης της Καίτης Κυριακοπούλου κ. Μανώλης Βούλγαρης, και ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος.

Οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και την ανάγκη συνεργασίας ιδιωτών, κρατικών και τοπικών φορέων.  Αναφέρθηκαν επίσης στη ζωή και το έργο της αειμνήστου Καίτης Κυριακοπούλου και στην πολύπλευρη και ανιδιοτελή προσφορά της στην τοπική κοινωνία της Μήλου.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες από την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου στην Οικογένεια Καίτης Κυριακοπούλου, που παρέλαβαν τα παιδιά της Φλωρίκα και Οδυσσέας. Τιμήθηκαν επίσης η Εταιρία Ορυμήλ και το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, που παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου κ. Πάρης Κυριακόπουλος και ο κ. Μανώλης Βούλγαρης. Τέλος, τιμήθηκαν ο κ. Κώστας Ξυδάκης και η εταιρεία Imerys, που παρέλαβε ο κ. Γιάννης Σανούδος, οι οποίοι συνέδραμαν στην ολοκλήρωση του Σταθμού Πυρόσβεσης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καθιστό cocktail στο Συνεδριακό Κέντρο.