Τιμήθηκε ο καθηγητής Δημήτριος Στ. Κορρές, για την πολύτιμη προσφορά του στην Ιατρική και την Υγεία, στην εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ.


απεστ. 28-02-2023

Τιμήθηκε ο καθηγητής Δημήτριος Στ. Κορρές,
για την πολύτιμη προσφορά του
στην Ιατρική και την Υγεία,
στην εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ.

Στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ο.ΝΑ.Σ., την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου «Θάνος Κωτσόπουλος», τιμήθηκε και βραβεύθηκε ο ομότιμος καθηγητής της ιατρικής σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και πρόεδρος της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών κ. Δημήτριος Στ. Κορρές.

Ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. κ. Εμμανουήλ Καλαϊτζής επέδωσε στον καθηγητή Δημ. Κορρέ αναμνηστική πλακέττα μετά Διπλώματος, η οποία αναγράφει “για την πολυετή πρσοφορά του στην επιστήμη της ιατρικής και για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην υγεία του Ελληνικού και ιδιαίτερα του Ναξιακού λαού“, καθώς και αναμνηστικά δώρα, από μέρους της Ομοσπονδίας.

Για το τιμώμενο πρόσωπο μίλησε ο πολιτικός μηχανικός και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών Δρ. Αλέξανδρος Λεβαντής, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του τιμωμένου ως Επιστήμονα, Πανεπιστημιακού διδασκάλου, Συγγραφέα, Γονέα και Προέδρου της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών.

Στην εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ. παρευρέθησαν πολλοί επιφανείς προσκεκλημένοι, πολιτευόμενοι, Δήμαρχοι & εκπρόσωποι Δήμων και Φορέων της Αθήνας και της Νάξου, μέλη των Δ.Σ. συλλόγων της Νάξου κ.ά.. Μεταξύ αυτών, διακρίναμε και τους Βουλευτές Κυκλάδων, κ. Ιωάννη Βρούτση, κα. Αικατερίνη Μονογυιού και κ. Φίλιππο Φόρτωμα. Για τη σημαντική αυτή εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ., μεταξύ άλλων, απέστειλε “Χαιρετισμό” και ο Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.