Μυκονιάτικα Πένθη: † Αναστάσιος Μάρκ. Δακτυλίδης (γνωστός και ως Φρέντυ)


αναρτ. 17-05-2023 | Μυκονιάτικα Πένθη

† Αναστάσιος Μάρκ. Δακτυλίδης
(γνωστός και ως Φρέντυ)

-συλλυπητήριο άρθρο της κόρης του κυρίας Ελένης – Γεωργίας Δακτυλίδη,
από το λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης-

“Πατέρα μου και πατέρα όλου του Paradise. Έφυγες από τον επίγειο Παράδεισο που εσύ δημιούργησες και τον έκανες γνωστό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Ήσουν πρωτεργάτης και με τις ριζοσπαστικές σου ιδέες, την υπομονή και την σκληρή δουλειά τόσο της δίκης σου, αλλά και της μητέρα μας, της Φλωράς, ανύψωσες το Paradise και την Μύκονο τόσο ψηλά.

Μου λείπεις ήδη, γιατί μου έλειπες ήδη ένα χρόνο που παρά την θέληση σου, είχες βρεθεί μακριά από το σπίτι σου και από εμάς , την οικογένειά σου και σε έψαχνα απεγνωσμένα αλλά τώρα έσβησε η ελπίδα μου ότι θα σε ξανά έβλεπα και θα σε αγκάλιαζα ξανά, τόσο εγώ όσο και οι εγγονές σου που σε υπεραγαπούσαν και σε έψαχναν τόσο πολύ….

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι θα είσαι στον ουράνιο Παράδεισο μαζί με την μάνα μας που σε λάτρευε και δεχόταν όλα τα ελαττώματα σου… καθώς και με τους γονείς σου, τα αδέρφια σου και τους άλλους Μυκονιάτες- φίλους σου που ο καθένας με τον τρόπο σας, την φιλοξενία σας και τα χαμόγελα σας κάνατε αυτό το άγνωστο νησί, πασίγνωστο παντού.

Σε αγαπώ πολύ μπαμπά μου, συντροφιά με την ευχή σου και την υγεία μας, θα είμαστε καλά, να συνεχίσουμε την πορεία σου, να σε θυμόμαστε και να ζούμε πλέον με τις αναμνήσεις μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.”


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ας αναπαύεται εν ειρήνη. Αιωνία του η μνήμη.