Σύνδεσμος Σικινητών: Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για τη προβολή ταινιών με τον “Σινέ Καλησπερίτη” στην παραλία της Αλοπρονοιας


αναρτ. 05.08.2023

Σύνδεσμος Σικινητών

Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους
όσους βοήθησαν την προβολή ταινιών
με τον “Σινέ Καλησπερίτη”
στην παραλία της Αλοπρονοιας

Ο Σύνδεσμος, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίηση της εξαιρετικής βραδιάς της προβολής ταινιών με τον “Σινέ Καλησπερίτη”, που διοργανώθηκε στην παραλία της Αλοπρόνοιας, στις 3 Αυγούστου 2023.

Πρώτα και κυρίως, να ευχαριστήσει τον ακούραστο Φώτη που τόσα χρόνια τρέχει με συνέπεια το όλο εγχείρημα. Όπως κι εφέτος, δούλεψε συνεχώς και έντονα και έστησε πάλι μια αριστουργηματικη βραδιά – αυτή τη φορά με δύο -2- παράλληλες προβολές!

Επίσης, να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σικίνου Βασίλη Μαράκη που, μόλις μια μέρα μετά την υπέρ επιτυχημένη λαϊκή βραδιά στη Χώρα με τους Μαργαρίτη & Παπαδόπουλου, μας βοήθησε κατά το μέγιστο, προσφέρωντας μας εξοπλισμό όπως, τα καθίσματα, το ηλεκτρικό ρεύμα, τη βενζίνη κι ό,τι χρειάστηκε για το στήσιμο. Ενώ, δεν δίστασε… να κουβαλήσει κι όλας.

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Βενιέρης μας “έσωσε τη μέρα”, όταν μια βλάβη της τελευταίας στιγμής φάνηκε ανησυχητική αλλά, χάρη στη χείρα βοηθείας από τον πρώην Ταμία μας Γιάννη Βενιέρη και από το Μέλος του Συνδέσμου Κώστα Πλατή, επιδιορθώθηκε εγκαίρως.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως, πηγαίνει στα περ. 350 άτομα τα οποία παρευρέθησαν και που, μοιράστηκαν τη φεγγαρόλουστη βραδιά μαζί μας και φέρθηκαν, σε συντριπτική πλειοψηφία, με σεβασμό προς τη παραλία, αφήνοντας τη -και πάλι- καθαρή!

Και του χρόνου, να είμαστε μαζί να το ξανακάνουμε!