Γ. Βρούτσης: Επίσκεψη το 15αύγουστο στη Πάρο για την Μεγάλη Εορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγιάς μας


αναρτ. 15-08-2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Επίσκεψη το 15αύγουστο στη Πάρο
για την Μεγάλη Εορτή της Χριστιανοσύνης
και του Ελληνισμού της Κοιμήσεως
της Θεοτόκου Παναγιάς μας

Ο αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, κατά την επίσκεψη του στη Πάρο τον 15αύγουστο για την Μεγάλη Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες, και μέσα από την σχετική ανάρτηση του στο διαδίκτυο, γράφοντας τα ακόλουθα.

“Τις πιο θερμές ευχές μου σε ολες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, εδώ απο την Πάρο στις Κυκλαδες που εορτάζουμε με ιδιαίτερη λαμπρότητα την μεγάλη γιορτή για την Χριστιανοσύνη και τον Ελληνισμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγιάς μας!

Παρευρίσκομαι ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζι με τους υφυπουργούς Ναυτιλίας Γιάννη Παππά, Ανάπτυξης Άννη Μάνη-Παπαδημητρίου, τους βουλευτές Κατερίνα Μονογυιού και Μάρκο Καφούρο, τον Δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο και τον Έπαρχο Κώστα Μπιζά.

Η Παναγιά μας να σκεπάζει την Ελλάδα μας και τις ένοπλες δυνάμεις μας. Εύχομαι επισης στον αθλητισμό μας και στις εθνικές αποστολές σε Διεθνεις οργανώσεις να συνεχίσουν το δρόμο των επιτυχιών όπως συμβαίνει μέχρι τωρα και να μας χαρίσουν στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας!”

Κατα τη διάρκεια της παρουσίας του στη Πάρο, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, επισκέφτηκε και την νεότευκτη ΤΠΚ πυραυλάκατο ΒΛΑΧΑΚΟΣ. Σχετικά με την επίσκεψη του αυτή, μας αναφέρει τα ακόλουθα.

Μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά να επισκεφτώ κατά την διάρκεια της παρουσίας μου στην Πάρο το καμάρι του Πολεμικού Ναυτικού μας, την νεότευκτη ΤΠΚ πυραυλάκατο ΒΛΑΧΑΚΟΣ που μπήκε σε επιχειρησιακή λειτουργία μόλις τον Μάρτιο του 2023 και φέρει το όνομα του ήρωα μας!

Με υποδέχτηκαν ο Αρχηγός Στόλου κ. Δ. Κατάρας και ο κυβερνήτης κ. Σ. Σπηλιωτόπουλος. Με ξενάγησαν στα όπλα, στη γέφυρα και στον θάλαμο επιχειρήσεων. Το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων, το ψυχικό σθένος, η γνώση, αλλά κυρίως η αστείρευτη αγάπη και αφοσίωση στην πατρίδα αποτελούν την εγγύηση για την ασφάλεια των νησιών μας του Αιγαίου και της πατρίδας μας. Τους Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή και τους θηραιούς που μου δώρισαν. Η κυβέρνηση μας στηρίζει τις ένοπλες δυνάμεις και το αποδεικνύει στην πράξη!