Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών: Ανακοινώσεις – 1. ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και 2. ΕΚΔΡΟΜΗ


απεστ. 04-01-2024

Ἑταιρεία Κυκλαδικῶν Μελετῶν
Βραβεῖον Ἀκαδημίας Ἀθηνῶν

Ανακοινώσεις

1. ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
και
2. ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ


ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τα μέλη και τους φίλους της και γενικά την επιστημονική κοινότητα ότι, υλοποιώντας τις αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων (2η Συνεδρίαση της 28.11.2014 και 7η Συνεδρίαση της 16.12.2023) και  με την αφιλοκερδή υποστήριξη του εταίρου της κ. Αλκιβιάδη Λεμπέση, προχωρεί στην ανάρτηση, στον ιστότοπο  της, των εκδοθέντων έως και σήμερα, τόμων της «Επετηρίδος της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών».

Ήδη, έγινε η ανάρτηση των  τόμων  Α έως ΚΒ και ο ΚΔ΄, τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να αναζητήσουν. Η πρόσβαση στους τόμους είναι ελεύθερη.

Για την Εταιρεία,
Ο Πρόεδρος


ΕΚΔΡΟΜΗ

Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη της και τους Φίλους της Εταιρείας ότι διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Θήβα και την ευρύτερη περιοχή.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 και  είναι μία ευκαιρία όχι μόνο για την σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ  των μελών της, αλλά  έχει και  εκπαιδευτικό  χαρακτήρα με την επίσκεψη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας, του Ι.Ν. του Αγίου Λουκά των Θηβών  κ.ά.

Θα επακολουθήσει γεύμα  σε  τοπική ταβέρνα.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 9.00 π.μ. από την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’, μεταξύ των κτιρίων Πανεπιστημίου και Εθνικής Βιβλιοθήκης. Η επιστροφή προβλέπεται πριν από τις 6.00 μ.μ. Η συμμετοχή  ορίστηκε σε 20 ευρώ κατ’ άτομο.

Παρακαλούνται τα μέλη, αλλά και οι φίλοι της Εταιρείας, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, με τούς κ.κ. Στέφανο Προβελέγγιο  (6932313091), Γεώργιο Γαβαλά (6977771751)  ή  τον  κ. Δημήτριο Κορρέ (6932274548), είτε με το ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο, στέλνοντας e-mail στο [email protected]  ή στο [email protected]

Εκ της Εταιρείας