ΤΗΝΟΣ | Δήμος Τήνου: Επίσκεψη Εργασίας Δημοτικού Συμβούλου Τήνου στον Δήμο Περιστερίου


αναρτ. 09-02-2024 | Δελτίο Τύπου

Δήμος Τήνου

Επίσκεψη Εργασίας
Δημοτικού Συμβούλου Τήνου
στον Δήμο Περιστερίου

Επίσκεψη Εργασίας Δημοτικού Συμβούλου Τήνου στον Δήμο Περιστερίου

Μετά από προτροπή του Δημάρχου Τήνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιγνάτιος Δασύρας πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στον Δήμο Περιστερίου την προηγούμενη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Περιστερίου καθαριότητας – ανακύκλωσης και πολιτικής προστασίας κ. Παναγιώτη Λύκο, καθώς και με τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας της καθαριότητας σε έναν από τους πιο σύγχρονους δήμους της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και οι τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στον Δήμο Περιστερίου για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, συζητήθηκε η πολιτική προστασία και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης δεσμεύτηκε να παραχωρηθεί στον Δήμο Τήνου κατά την καλοκαιρινή σεζόν ένα απορριμματοφόρο όχημα, προσφέροντας έτσι σημαντική υποστήριξη στις προσπάθειες του Δήμου Τήνου για τη βελτίωση της καθαριότητας και της υγιεινής του περιβάλλοντος.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιγνάτιος Δασύρας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Δήμαρχο Περιστερίου και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Λύκο για την ευκαιρία που του προσέφεραν να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται στον Δήμο Περιστερίου και τους προσκάλεσε στην Τήνο με σκοπό τη συνέχισης του διαλόγου και της συνεργασίας στον τομέα αυτό.


ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ


π.ά.: Δήμος Τήνου | dimostinou.gr