ΤΗΝΟΣ | Δήμος Τήνου: Στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς


αναρτ. 18-02-2024 | Δελτίο Τύπου | 16 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Τήνου

Στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής
Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, εκλέχθηκε
ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς

Στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου,
εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς

Στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, μετά την εκλογική διαδικασία που έγινε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ο κ. Κροντηράς συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο ενιαίο συνδυασμό «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΜΑΖΙ» και η υποψηφιότητα του έτυχε αποδοχής από συναδέλφους του αυτοδικικητικούς!

Ο Δήμαρχος Τήνου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα εκπροσωπεί το Νότιο Αιγαίο στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), δίνοντας «φωνή» στην περιοχή.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε:

“Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των δημοτικών συμβουλίων Νοτίου Αιγαίου για την εμπιστοσύνη και τη θετική τους ψήφο προς το πρόσωπό μου στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων . Η εκλογή μου στο Δ.Σ. αποτελεί ταυτόχρονα τιμή και ευθύνη. Είναι διάκριση που αντανακλά στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου Τήνου αφού η αντιπροσώπευση είναι συλλογική.
Η τοπική αυτοδιοίκηση και τα θεσμικά της όργανα αποτελούν τον πυρήνα της πολιτικής διαδικασίας, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να έχουν δυνατότητα ουσιαστικής αντιπροσώπευσης και παρέμβασης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους. Καλή και δημιουργική θητεία σε όλες/όλους μας.”


ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ


π.ά.: Δήμος Τήνου | dimostinou.gr