Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, 01.01.2023, στην Αδελφότητά μας, στην Αθήνα


απεστ. 03.01.2023 | Δελτίο Τύπου

Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, 01.01.2023,
στην Αδελφότητά μας, στην Αθήνα

Υστερα από δύο χρόνια πανδημίας αξιωθήκαμε και πάλι, να συναντηθούμε στη φιλόξενη αίθουσά μας, για τα καθιερωμένα: να ανταλλάξουμε τις Ευχές για το Νέο Έτος, να πούμε τα Κάλαντα, τ Ανωμερίτικα, να ειδωθούμε και να κάνουμε το «ποδαρικό», να πάει καλά η Νέα Χρονιά, να τηρήσουμε, διατηρήσουμε και συνεχίσουμε την Παράδοση, τα Ήθη και τα Έθιμα των Προγόνων μας και Ιδρυτών της Αδελφότητάς μας.









ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ & ΑΓΑΠΗ
πλημμύρισαν την αίθουσα και τις καρδιές μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:

  • Την ευγενώς προσφερθείσα, υπέροχη τραγουδίστρια, ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, που ερμήνευσε εκπληκτικά, όλα τα τραγούδια, μαζί με τον άξιο συνεργάτη της, κ. Λευτέρη, στα πλήκτρα και στο τραγούδι, επίσης.
  • Την Αννούλα μας την Κουκά, η οποία μας πρόσφερε ωραίο σπιτικό φαγητό (χοιρινό με πατάτες, σατζίκι και ωραία σαλάτα), απ τα χεράκια της.
  • Την αγαπημένη οικογένεια, Νικόλα Κοπέλου και Λιας Κονδύλη, που μας προσέφεραν τον οίνο, εις μνήμην του πολύ αγαπητού σε όλους μας, μέλους εκλεκτού των Συμβουλίων μας, και δικού τους, πολυαγαπημένου θείου, Σταύρου ΛΟΪΖΟΥ, «του κ. Σταύρου μας».
  • Τον κ. Γεώργιο ΜΟΝΟΓΥΙΟ, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εκστρατευτικών Σωμάτων Μέσης Ανατολής Ριμινιτών Ιερολοχιτών, ο οποίος μας παρέδωσε αντίγραφο του Πρωτοκόλλου Παραδόσεως της Πόλεως Ρίμινι, από 21.09.1944.
  • Τον κ. Φρατζέσκο (Φραγκίσκο) Ιωάννου Παπουτσά, ο οποίος απηύθηνε, μέσω ημών, Χαιρετισμό και τις εγκάρδιες ευχές του ίδιου και της συζύγου του, κας Κατίνας, πρός όλους τους πατριώτες Ανωμερίτες Μυκονίους και ευχήθηκε τα καλύτερα για το Σύλλογό μας.
  • Τα αξιότιμα μέλη προηγουμένων Δ.Σ. της Αδελφότητάς μας, κα Νότα Αρβανίτη, κα Ρένα Λοίζου- Χαραλάμπους, Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Κ. ΚΟΥΝΑΝΗ, κ. Νίκο Κ. Κουνάνη και κ. Βασίλειο Μπουγιούρη.
  • ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, για τη συμμετοχή, είτε με τη φυσική σας παρουσία, είτε με τη ψυχή και την καρδιά σας, και για την ΑΓΑΠΗ σας !!

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ,
με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΕΣ για τις οικογένειές μας και για όλο τον κόσμο!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!