Δήμος Σίφνου: ΨΗΦΙΣΜΑ για την απώλεια του Γεωργίου Συγγελίδη


Δελτίο Τύπου | 30-03-2023

Δήμος Σίφνου

ΨΗΦΙΣΜΑ για την απώλεια
του Γεωργίου Συγγελίδη

ΨΗΦΙΣΜΑ για την απώλεια
του Γεωργίου Συγγελίδη

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 το Δημοτικό Συμβούλιο Σίφνου συνήλθε σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, ύστερα από την υπ΄αρ. πρωτ. 1643/29.03.2023 πρόσκληση του Προέδρου του Νικολάου Χρυσίνη, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος για την απώλεια του εξαίρετου φίλου του νησιού μας Γεωργίου Συγγελίδη.

Τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου, αφού ανέγνωσαν κείμενο της Δημάρχου Μαρίας Ναδάλη στο οποίο αναφερόταν στην αγαπητική και μακροχρόνια σχέση που είχε αναπτύξει ο εκλιπών με το νησί μας την οποία εκδήλωνε εμπράκτως και ποικιλοτρόπως με ανιδιοτέλεια, σεμνότητα και διακριτικότητα.  Επισήμαινε ότι, η ανακαίνιση του γηπέδου  του Πανσιφναϊκού, η αγιογράφηση και επισκευή του Αϊ Συμεού, τα πανηγύρια της Χρυσοπηγής, του Αϊ Συμεού, του Αϊ Γιώργη Καμαρών και άλλων Αγίων που είχε πανηγυρίσει σύμφωνα με το Σιφνέϊκο έθιμο, είναι αδιάψευστα δείγματα μίας βαθιάς αγάπης για την Σίφνο και μίας ευγενούς και γενναιόδωρης προσωπικότητας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να προσφέρουν στον Πανσιφναϊκό Αθλητικό Σύλλογο το ποσόν των 500,00€.
  2. Να εκφράσουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  3. Να αποστείλουν το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος.
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η Δήμαρχος Σίφνου
Μαρία Εμμ. Ναδάλη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σίφνου
Νικόλαος Χρυσίνης

Η Πρόεδρος
της Κοινότητας Απολλωνίας

Αικατερίνη Αντ. Θεολόγου

Ο Πρόεδρος
της Κοινότητας Αρτεμώνα

Θωμάς Τσίπης

Τα μέλη του Δ.Σ.
Δήμου Σίφνου

Γεώργιος Θεοδώρου, Αικατερίνη Ραφελέτου-Κοντού, Γεώργιος Κ. Γεωργούλης, Αντώνιος Φραντζής, Γεώργιος Λουκής, Θαλής Συνοδινός, Χρυσούλα Ποδότα, Απόστολος Διαμαντής, Μαργαρίτα Βασταρδή, Εμμανουήλ Λεμπέσης, Χρυσοπηγή Καράβη, Άννα Ατσόνιου, Ευαγγελία Ατσόνιου, Θεόδωρος Πολενάκης, Ιωάννης Ραφελέτος, Δημήτριος Ζαμπέλης


ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ