Δήμος Σίφνου: Συγχαρητήριο μήνυμα στους απόφοιτους Λυκείου για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις


Ανακοίνωση | Δελτίο Τύπου | Σίφνος, 01.08.2023

Δήμος Σίφνου

Συγχαρητήριο μήνυμα
στους απόφοιτους Λυκείου για την εισαγωγή
τους στα Α.Ε.Ι. μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα στους απόφοιτους Λυκείου για την
εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με πολλή χαρά απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στα αγαπητά μας παιδιά, αποφοίτους του Γυμνασίου με τάξεις Λυκείου Σίφνου “Νικόλαος Προμπονάς” και ΕΠΑΛ Σίφνου που εισήχθησαν, εφέτος, στα Α.Ε.Ι. της χώρας, περνώντας μέσα από τον απαιτητικό και κοπιώδη δρόμο των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ευχόμαστε να έχουν υγεία και η επιτυχία τους αυτή να γίνει το εφαλτήριο που θα τα ωθήσει να πραγματοποιήσουν όσα η νεανική τους ψυχή ονειρεύεται.

Από καρδιάς συγχαίρουμε τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των Λυκείων μας που, με πολλή αγάπη, διδακτική επάρκεια και σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη, στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια των παιδιών μας. Και βέβαια ένα μεγάλο “μπράβο” και στους αγαπητούς γονείς που με την στοργική παρουσία τους και την αμέριστη φροντίδα τους ελάφρυναν την αγωνία και ενθάρρυναν τον αγώνα των παιδιών τους. Τέλος, ευχόμαστε στα παιδιά που επέλεξαν διαφορετικό δρόμο να έχουν μία ευδόκιμη πορεία σε ό,τι στοχεύουν.

Και στα παιδιά που δεν πέτυχαν τον στόχο των Πανελλαδικών επισημαίνουμε ότι, αν θέλουν, μπορούν να ξαναδοκιμάσουν ή να ακολουθήσουν μία άλλη πορεία. Άλλωστε κάθε δυσκολία είναι το σκαλοπάτι για την επιτυχία!

Αγαπητά μας παιδιά,

Η Σίφνος μας είναι περήφανη για σας και πάντα θα περιμένει το αντί-δωρο της αγάπης σας…
Εύπλοο ας είναι το ταξίδι σας που μόλις αρχίζει!

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε και στην επιτυχία της αγαπητής φιλόλογου του Λυκείου μας κας Σοφίας Αρμελινιού, η οποία (υιοθετώντας την άποψη της Δια Βίου Μάθησης) επέλεξε να συνεχίσει τη μορφωτική της πορεία στο Τμήμα Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α., όπου και εισήχθη 2η στη σειρά επιτυχίας!

Η απόφασή της και η επιτυχία της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και εκπέμπει σε όλους μας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μορφωτική πορεία ενός ανθρώπου δεν έχει όρια χρόνου και χώρου!

Σίφνος, 1.8.2023


Η Δήμαρχος Σίφνου
Μαρία Εμμ. Ναδάλη


πηγή άρθρου: Δήμος Σίφνου
www.dimos.sifnos.gr