ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΝΟΥ (περίοδος: 01 Φεβρουαρίου 2023 – 31 Μαΐου 2023)

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023.
Εόρτασαν λαµπρώς:

Στις 2/2 εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, ο φερών. Ι.Ν. χωρίου Κτικάδου Τήνου (Μεγαλομάτα). Στις 10/2 εορτή του Αγίου Χαραλάμπους Ιερομάρτυρος, ο φερών. Ι.Ν. πόλεως Τήνου (Παραγγεριά) και ο φερών. πλησίον της Λεωφ. Τριποτάμου ιδιοκτησίας του συμπολίτου μας Χαράλαμπου Μπον.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023.
Εόρτασαν λαµπρώς:

Στις 23/4 εορτή του Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Τροπαιοφόρου (μεταβαλόμ.), ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου πόλεως Τήνου. Στις 25/4 εορτή του Αγ. Μάρκου Αποστόλου και Ευαγγελιστού, ο Ι.Ν. Αγ. Μάρκου της ομωνύμου περιοχής ιδιοκτησίας των οικογενειών Φωσκόλου (προεστού).

ΜΑΪΟΣ 2022.
Εόρτασαν λαµπρώς:

Στις 7/5 (1η Κυριακή του Μαΐου) η Παναγία «Η Βρυσιώτισσα», των αδερφών μας Καθολικών, στο χωρίο Βρυσί της Τήνου. Στις 21/5 εορτή των Αγίων θεοστέπτων βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνστα­ντίνου και Ελένης, ο Ι.Ν. των Παμμεγίστων Ταξιαρχών χωρίου Μέσης Τήνου. [Στις 11/5 η Εκκλησία μας ενθυμείται τα εγκαίνια της Βασιλίδος των πόλεων Κωνστα­ντινουπόλεως -11 Μαΐου του 330 μ.Χ.-]. Στις 25/5, εορτή της Αναλήψεως, ο φερών. Ι.Ν. Αρνάδου Τήνου και ο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κουμιάδο Καρυάς, στον οποίο ετελέσθη η Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας ετησίως καθιερωμένη από την οικογ. Αλεξάνδρου Λεβαντή.