Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ


απεστ. 06-11-2021 | Δελτίο Τύπου

Ἑταιρεία Κυκλαδικῶν Μελετῶν
Βραβεῖον Ἀκαδημίας Ἀθηνῶν

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 διεξήχθησαν στα γραφεία της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.


Η Εφορευτική Επιτροπή
(Λάζαρος Θεόφιλος, Θεόδωρος Παναγόπουλος και Νίκη Καραπιπέρη)

Οι εκλογές διεξήχθησαν κάτω από αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες για την προστασία των συμμετεχόντων εταίρων. Στη Γενική Συνέλευση προήδρευε ο ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Προσήλθαν 70 εταίροι, οι οποίοι, αφού άκουσαν τον απολογισμό της τετραετίας από τον Πρόεδρο της Εταιρείας καθηγητή κ. Δημήτριο Στ. Κορρέ, τον οικονομικό απολογισμό από τον Ταμία κ. Γεράσιμο – Θεόδωρο Μαγκανιώτη και τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων από τον Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γαβαλά, ενέκριναν την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και αποφάσισαν την απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την επακολουθήσασα ψηφοφορία εκλέχθηκαν οι 15 εταίροι για το νέο Δ.Σ. και οι 3 εταίροι για την Εξελεγκτική  Επιτροπή.

Ο πλειοψηφήσας υποψήφιος κ. Δημήτριος Στ. Κορρές θα συγκαλέσει συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα.


Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών, Οδός Φερών 7, Αθήνα  10434,
Τηλ.: 2108253790
Ιστότοπος: www.ekyklamel.gr
Ηλεκτρον. Ταχ/μείο: infο[email protected]