Η Κατερίνα Μονογυιού στην Μύκονο για τις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου


απεστ. 27-10-2023 | Δελτίο Τύπου

Κατερίνα Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού
στην Μύκονο για τις επετειακές
εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Μύκονο και στην κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων. Αύριο, η Κατερίνα Μονογυιού θα παρευρεθεί στην μαθητική παρέλαση στη Μύκονο.

Η Κατερίνα Μονογυιού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το 1940 οι Έλληνες αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη και άνοιξαν τον δρόμο προς την τελική νίκη ενάντια στον ναζισμό και τον φασισμό. Τιμούμε σήμερα όλους τους Έλληνες που κέρδισαν την μάχη της ελευθερίας, αψηφώντας τον θάνατο.
Σήμερα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη αισιοδοξία. Αποτελεί χρέος μας προς τους προγόνους μας να μην ξεχάσουμε ποτέ και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια Ελλάδα ισχυρή, κυρίαρχη, ασφαλή και ευημερούσα.
Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο. Ζήτω το ΟΧΙ! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Χρόνια πολλά Ελλάδα!».


Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας