Σύνδ. των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» & Παν. Σύλλογος «Οι Φίλοι των Κατακομβών της Μήλου»: Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022 & Η Απονομή των βραβείων στους αριστεύσαντες μαθητές από την οικογένεια των παιδιών του Θεοδώρου και Σοφίας Νίνου (Περκάρη)


απεστ. 23.02.2022 | Δελτίο Τύπου

Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης
πίτας του 2022
&
Η Απονομή των βραβείων
στους αριστεύσαντες μαθητές
από την οικογένεια
των παιδιών του Θεοδώρου
και Σοφίας Νίνου (Περκάρη)

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι Φίλοι των Κατακομβών της Μήλου», έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή 13/2/2022.
(λόγω της πανδημίας του covid-19 δεν προσκλήθηκαν τα μέλη τους)


Στην κοπή της πίτας δόθηκαν επίσης τα βραβεία και οι έπαινοι στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων Αθηνών και Πειραιώς, όπως έχει καθιερωθεί ετησίως από την οικογένεια των παιδιών του Θεοδώρου και Σοφίας Νίνου (Περκάρη).

  • Το πρώτο βραβείο αξίας τριακοσίων (300) ευρώ, δόθηκε στον Κωνσταντίνο Σπανό του Βασιλείου και της Μαρίας, μαθητή του 8ου ημερήσιου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, με βαθμό άριστα είκοσι (20).
  • Το δεύτερο βραβείο αξίας διακοσίων (200) ευρώ, δόθηκε στην Πηνελόπη Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθήτρια του 2ου ημερησίου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου, με βαθμό άριστα δέκα εννέα και οκτώ δέκατα (19 και 8/10).
  • Το τρίτο βραβείο αξίας εκατό (100) ευρώ, δόθηκε στην Γραμματική Κορδατζή του Νικολάου και της Αθηνάς, μαθήτρια του εβδόμου (7ου) Γυμνασίου Κερατσινίου με βαθμό άριστα δέκα εννέα και δέκα δέκατα τέταρτα (19 και 10/14).
  • Ο πρώτος έπαινος δόθηκε στην Αναστασία Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθήτρια του 2ου ημερήσιου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου, με βαθμό δέκα εννέα και επτά δέκατα (19 και 7/10).
  • Ο δεύτερος έπαινος δόθηκε στην Μαρία-Ιωάννα Χατζή του Θεοδώρου και της Σοφίας, μαθήτρια του προτύπου ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, με βαθμό δέκα εννέα και επτά δέκατα (19 και 7/10).
  • Ο τρίτος έπαινος δόθηκε στον Πέτρο Βογιατζή του Μιχαήλ και της Μαρίας, μαθητή του 2ου ημερήσιου Γυμνασίου Κερατσινίου, με βαθμό άριστα δεκαοκτώ και επτά  δέκατα τέταρτα (18 και 7/14).

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου κ. Εμμανουήλ Νίνος, ο οποίος παρέδωσε και τα βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων, Φοίβος Παρασκευόπουλος, ο οποίος παρέδωσε το τρίτο βραβείο.


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΣ

Συνδέσμου Απανταχού Μηλίων

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ-ΤΟΜΠΑΛΙΔΟΥ

Πανελληνίου Συλλόγου Κατακομβών

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΙΩΤΗ