Σύνδ. των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»: Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2024 & Η Απονομή των βραβείων στους αριστεύσαντες μαθητές


αναρτ. 17.01.2024 | Δελτίο Τύπου

Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης
πίτας του 2024
&
Η Απονομή των βραβείων
στους αριστεύσαντες μαθητές
από την οικογένεια των παιδιών
του Θεοδώρου και Σοφίας Νίνου (Περκάρη)

Στην αίθουσα του Συνδέσμου και μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 ο Σύνδεσμος Απανταχού Μηλίων (Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ) έκοψε την πίτα του, που ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Αγγελιδάκης ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεου, τους οποίους ευχαριστούμε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, πολλά μέλη και φίλοι του ιστορικού μας Συνδέσμου. Ανάμεσά τους ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φόρτωμας Φίλλιπος, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων κ. Συρμαλένιος Νικόλαος, ο Ιατρός και υποψήφιος Βουλευτής Κύκλάδων κ. Βλασερός Ιωάννης, ο Γραμματέας ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κυκλάδων κ. Μιλτιάδης Πελοποννήσιος, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου κ. Δασκαλάκης Στράτος ,ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά κ. Μακαριάν Τάσος.

Επίσης, μας τίμησαν με τη παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, η Κοινοτική Σύμβουλος στο 5ο Διαμέρισμα Πειραιά Γεωργιάκου Ευγενία, η Κοινοτική Σύμβουλος στο 5ο Διαμέρισμα Περαιά και μέλος στο Δ.Σ Απανταχού Μανιατών κα. Σουβλάκη Μπέτυ, η Πρόεδρος κα. Κούβαρη Δήμητρα, ο Αντιπρόεδρος κ. Λεωτσάκος Γεώργιος και ο Ειδ. Γραμματέας κ. Γεωργιάκος Δαμιανός της Ένωσης Απανταχού Μανιατών. Επίσης η κα. Φρατζέσκα Κουνάνη Πρόεδρος της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου (ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗ) και Γεν. Γραμματέας της ΟΣΥΜΙΚ, η Πρόεδρος κα. Λώλη Μαρία και η Γραμματέας κα. Ιωάννα Πράκα Κάτω Μεριάς Αμοργού (Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), η Πρόεδρος κα. Άννα Γαβαλά της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού, ο κ. Φοίβος Παρασκευόπουλος μέλος στο Δ.Σ της ΟΣΥΜΙΚ, ο κ. Κομιτόπουλος Δημήτρης μέλος του Συνδέσμου Απανταχού Αναφίων, ο κ.Συρίγος Πασχάλης Ταμίας στον Ερυθρό Σταυρό Πειραιά και πρώην Πρόεδρος Πρόεδρος της ΟΣΥΜΙΚ και ο κ. Βασίλης Τσούνης Δημοσιογράφος στις εκδόσεις Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο.

Τους χαιρετισμούς τους μας απέστειλαν, η κα. Μονογυιού Αικατερίνη Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μικέλης Εμμανουήλ και ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Κιμώλου και Πρόεδρος του ΠΟΣΠΟΜ κ. Γαλής Χρήστος.

Ευχαριστούμε τον κ. Γαλή Χρήστο, την κα. Πανουργιά Ελένη, την κα. Λιλλή Ευδοκία, την κα. Χανιώτη Αικατερίνη και την κα. Ευριπίδου Χρυσούλα για τις προσφορές τους.

Το φλουρί κέρδισε ο κ. Κομιτόπουλος Δημήτριος . Του ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός.

Αποδόθηκαν τα Βραβεία Αριστείας από τις οικογένειες Νίνου εις μνήμη των γονέων τους Θεοδώρου και Σοφίας Νίνου. Α΄ Βραβείο (300ευρώ) Βογιατζή Πηνελόπη του Μιχαήλ, Β΄ Βραβείο (200ευρώ) Σπανός Κωνσταντίνος του Βασιλείου, Γ΄ Βραβείο (100 ευρώ) Κορδάτζη Γραμματική του Νικολάου και Έπαινο στο Σπανό Ιάσωνα του Βασιλείου.

Παραδοσιακοί χοροί παρουσιάστηκαν από τα άτομα που συμμετέχουν στα μαθήματα που παραδίδονται στην αίθουσα του Συνδέσμου (κάθε Τρίτη στις 20.00 και Κυριακή 17.00) από την χοροδιδάσκαλο Χρύσα Καλογεράκου.

Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ-ΤΟΜΠΑΛΙΔΟΥ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ