Γ. Βρούτσης: Συνάντηση του Αναπλ. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση με τη διοίκηση και τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ


Δελτίο Τύπου | 29-10-2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Συνάντηση του Αναπλ. Υπουργού
Αθλητισμού Γ. Βρούτση
με τη διοίκηση και τους αθλητές
της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση του Αναπλ. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση με τη διοίκηση
και τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 -στο πλαίσιο της επίσημης διήμερης επίσκεψής του στη νήσο Σύρο- επισκέφθηκετους αθλητές και τη διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, που αγωνίζεται στη Volley league. Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Σήμερα επισκέφθηκα την όμορφη Σύρο μας και βρέθηκα κοντά στους ανθρώπους του Φοίνικα, της μοναδικής νησιωτικής ομάδας βόλεϊ ανδρών που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία!
Ενός Κυκλαδίτικου Σωματείου που έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί, απέναντι στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, χάρις στη μεθοδική δουλειά των διοικούντων του, αλλά και την αγάπη των ντόπιων.
Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με την Πρόεδρο κα Δώρα Καρτάνου και να συνομιλήσω με τους αθλητές και το τεχνικό team του Φοίνικα Σύρου, όπου τους διαβεβαίωσα ότι πολύ σύντομα η νησιωτικότητα θα αποτελέσει κριτήριο για την κατανομή των πόρων του Υπουργείου Αθλητισμού!
Έτσι, για πρώτη φορά θα αναγνωριστούν και θα αντιμετωπιστούν τα αντικειμενικά προβλήματα των σωματείων που έχουν έδρα τα νησιά μας!
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν, καθώς και για την φανέλα της ομάδας που μου προσέφεραν.
Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλό πρωτάθλημα, καθώς ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο!».